Problemen met uw fiets? Breng hem even binnen en hij is weer zo goed als nieuw!

Fietsen Bogaert is uw fietsenmaker in regio Diksmuide voor duurzame herstellingen van alle types van fietsen!

Scheelt er iets aan uw fiets en u weet niet goed hoe hem te herstellen? Geen probleem! Kom met uw fiets even bij ons langs en we zullen u snel en efficiënt verder helpen.

Als fietsenmaker in regio Diksmuide, zijn wij al drie generaties lang aan de slag. We kennen dan ook de kneepjes van het vak. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw fiets bij ons in goede handen is.

Wij herstellen alle mogelijke fietsen: fietsen voor dames, heren en kinderen, elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen. Ook voor een algemeen onderhoud kunt u bij ons terecht. Verder doen wij ook nog reparaties van verschillende types grasmaaiers.

Uiteraard staan we u ook bij met advies. Met onze onderhoudstips, zult u vast een lange tijd kunnen genieten van uw fiets. En als u de fiets bij ons gekocht heeft, vergeet dan niet dat u jaar lang gratis nazicht krijgt!

Dus als u op zoek bent naar een vakbekwame fietsenmaker in regio Diksmuide, dan bent u bij ons aan het goede adres! Breng uw fiets bij ons langs of contacteer ons voor meer informatie!

Contacteer ons! 051/67 00 26
Openingsuren

Ma: 13u30 - 19u00
Di - vr: 9u00 - 12u00 & 13u30 - 19u00
Za: 9u00 - 12u00 & 13u30 - 15u00
Zo: gesloten

Contact
Contact
Contacteer ons!051/67 00 26