Hebt u de wind niet mee of gaat het stijl bergop? Een elektrische fiets biedt u de gewenste ondersteuning!

Fietsen Bogaert is uw verdeler van kwalitatieve, elektrische fietsen in Roeselare!

De elektrische fiets wint steeds meer aan populariteit. Ze zijn dan ook erg praktisch. De elektrische trapassistentie is ideaal voor minder bewegelijke mensen, en is ook handig wanneer uw fiets verzwaard wordt door boodschappen of als u uw kind op de fiets meeneemt.

Ook bij ons kunt u zich een elektrische fiets aanschaffen. Wij verdelen elektrische fietsen in regio Roeselare en verkopen vooral fietsen van het merk Venturelli. Uiteraard staan we u bij met raad en advies. Samen zoeken we de juiste fiets voor u. Ook voor meer informatie over de elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Wij doen u graag alles uit de doeken over het gebruik, onderhoud en de voordelen ervan. 

Vooraleer u een beslissing neemt, nodigen we u uit voor een testritje. Dan ontdekt u meteen of een elektrische fiets iets voor is. Bij aankoop, zorgen we ervoor dat de fiets helemaal rijklaar is. Indien u dit wenst, kan de fiets ook gratis aan huis geleverd worden. Bovendien krijgt u een jaar gratis nazicht bij de aankoop van een fiets. Daarna kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.

Bent u geïnteresseerd in een elektrische fiets? Breng ons dan eens een bezoekje. Wij zijn uw verdeler van elektrische fietsen in regio Roeselare!

Contacteer ons! 051/67 00 26
Openingsuren

Ma: 13u30 - 19u00
Di - vr: 9u00 - 12u00 & 13u30 - 19u00
Za: 9u00 - 12u00 & 13u30 - 15u00
Zo: gesloten

Contact
Contact
Contacteer ons!051/67 00 26